bosliefje

donderdag 19 januari 2012

100 volgers give away!

100 volgers is wel een kleine give away waard. Omdat het wel lente lijkt : een bloemenslinger. Ik vond het patroon via Ravelry  hier. Hij is erg simpel en leuk om te maken.
Meedoen? Laat dan de titel van je favoriete boek achter!
Ik loot de winnaar over twee weken op donderdag 2 februari.19 opmerkingen:

 1. Dat is moeilijk kiezen, mmmmmm favoriete boek: Ontdekking van de hemel, iets van Büch over eilanden altijd heerlijk.. of misschien Boekenkast op reis? Daarnaast kan ik ook zo genieten van de boeken van helaas ook overleden Bril... Kom er niet uit, maar wil wel meedoen voor die heerlijke bloemenslinger waarmee je gelijk naar de lente verlangt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, zal ik dan maar als eerste? :)
  Leuke give away trouwens, vooral als je niet kan haken!
  Maar wat een vraag zeg...m'n favoriete boek, goh...nou, ik noem maar 'De ontdekking van de hemel', maar er zijn vele boeken die ik mooi vind/vond. Ik denk dat het boek 'Good luck' ook een favoriet gaat worden en die heb ik nog niet eens gelezen haha.
  Trouwens ontzettend zielig voor je katten dat ze aandacht tekort komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Getver, ben ik als tweede, omdat ik zolang moest nadenken hahahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben niet zo'n 'lezer', ik ben liever bezig met mijn handen. Maar samen met dochter Fee in 'Het grote boek van vergeten prinsessen' lezen en elke dag iets nieuws in de tekeningen ontdekken vind ik heerlijk.

   Verwijderen
  2. Het huis met de zeven kamers van Joke van Leeuwen! Waarom een kinderboek? Omdat ik het als kind een fantastisch boek vond en nu mijn kinderen het ook geweldig vinden. Lezen ze in dit boek hebben ze de hele tijd een glimlach op hun gezicht!
   Leuke slinger!
   groetjes Talitha

   Verwijderen
 4. Hmm, moeilijk. Zoveel prachtige boeken gelezen in de loop der jaren. Ik kies voor een boek dat ik onlangs heb gelezen: Het Nachtcircus van Erin Morgenstern. Mysterieus, magisch en sfeervol.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik doe graag mee, en mijn mooiste boek? Ik heb er zovele, maar de gebroeders leeuwenhart was jarenlang favoriet, en tegenwoordig houd ik erg van de Wallanderreeks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb helaas nog geen gehaakte slinger en ik kan ook niet haken. Verliefd kijk ik dus altijd naar andermans leuke haakslingers, want een eigen slinger zit er voor mij niet in.... tot nu dan! (hoop ik, haha).
  Mijn favoriete boek is 'Phileine zegt sorry' van Giphart.
  En gefeliciteerd met je 100 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met de 100 volgers! Ik doe graag mee. Mijn favoriete boek is 'Nevelen van Avalon' van Marion Bradley.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi, ik zag je net staan bij de vossenburcht en ik vond je fotootje zo schattig en je blog ook! En nu zie ik deze schattige give-away. ik denk dat ik ook maar eens iets leuks ga verzinnen. alhoewel ik nog lang geen 100 volgers heb :)
  mijn mooiste boek... ik denk toch Ter wereld gekomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooitje! Ik wil graag meedoen voor de slinger, lievelings boek; gelukkige huisvrouw van H van Rooyen.

  Wat betreft de doos die nuno heeft geknutseld bij zijn juf. De juf had de lampjes, verf en zo. En de ouders waren gevraagt voor de kerstslingers, de takjes, mos en steentjes.
  Wel handig om lijmpistool te hebben. En al die diertjes heeft nuno er zelf thuis in gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn favoriete boek is Extreem luid en ongelooflijk dichtbij van Jonathan Safran Foer. Ontroerend en grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige slinger!! Ik doe niet mee hoor, ze worden gek hier in huis, van al die slingers. :-)
  Dank je voor de glittertip, gaan we zeker proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. very pretty and great color
  perfect for a rainy day

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Boekentip: HhhH van Laurent Binet! Ontroerend indrukwekken! Zo'n prachtig vrolijke slinger kun je bij zo'n onderwerp wel gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn favoriete boek is nog steeds Virginia Andrews
  (Flowers in the attic) Bloemen op zolder.
  Eigenlijk wel passend bij je prachtige bloemenslinger (die de kinderen Dollanger van papier hadden gemaakt op die vreselijke zolder nog enigzins aangenaam te maken!)
  Het is wel een beetje gek, omdat het zoveel emoties oproept.
  Daarna pak ik meestal een vrolijk boek, de laatste was van Kluun - Haantjes waar je onbeschaamd bij kan zitten grinniken.
  De mensen in de trein hadden het toch te druk met hun smartphones, tablets en muziek op hun oren. Dus niemand die er druk om maakte.
  Het sociale contact is toch al neit meer wat het geweest is in het openbaar vervoer.
  Dus laat mij dan maar lekker gniffelen in een fijn boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Daar ik juf ben, zijn mijn 2 favorietjes ->prentenboeken: 'Over een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' van Werner Holzwarth en 'Hoe ruim je een wolf uit de weg' van Clément Chabert. 2 super grappige boeken en altijd succes verzekerd bij de kids!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Grappig, zonder eerst de andere reacties te lezen schiet mij ook "de ontdekking vn de hemel" te binnen omdat ik die op de moment aan het lezen ben en echt wel goed vind.
  Maar ook de boeken van Herman Koch, "het diner" en "zomerhuis met zwembad" vond ik heel goed.
  Ik doe dus mee voor die leuke slinger!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ´Wat een mooie plaatjes´ wilde ik typen, maar toen zag ik dat het om een give away ging en dat ik ook nog (net) optijd ben. Alleen die vraag!!! Sta ik dan met mijn laptop voor mijn boekenkast. Momenteel lees ik alleen blogs en woonmagazines en kinderboeken voor het slapen gaan van mijn kleine vrienden en een favoriet boek zou ik (nog) niet kunnen noemen.

  BeantwoordenVerwijderen