bosliefje

maandag 1 augustus 2011

Een scheur in het bos

Ik trof mevrouw roversdochter laatst aan met haar hele ledikant vol bosbehang. Dat was erg leuk geweest om van de muur te scheuren. Ik had meteen zin om de rest er dan ook maar af te halen. Niet gedaan natuurlijk en een paar weken diep nagedacht. Heel impulsief heb ik toen maar een paneeltje geverfd en er mooie oude lotto-kaartjes van dieren op geplakt. Nog een paar andere lijstjes ernaast en niemand die het ziet toch?


De mooi hertjes van cocky kreeg ik van Klaas-Geert, die neemt wel vaker iets leuks mee. Fijn als mensen aan je denken tijdens het neuzen in kringloopwinkels en rommelmarkten!

2 opmerkingen:

  1. Héél goed en leuk opgelost!! Het bos is zooo leuk!! Enne, ik vond je blog via-via... ik weet even niet meer via welke?? 'k Zit ondertussen alweer een tijdje verschillende blogs te bekijken (zoo tijdrovend ;)) en via verschillende dus door te klikken. En nu ben ik dus bij Bosliefje! Ik vind 'm leuk!! Gezellig! En wat een leuk, die gehaakte oker-gele handschoentjes!!! Ik ga je blog volgen! Groetjes van Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi
    weet jij meer over de prentjes van cocky kan namelijk niets vinden op het internet
    groet gerda

    BeantwoordenVerwijderen